Begu și Țig, eliminate în primul tur de la Dubai!

arhivă

Irina Begu a fost învinsă, astăzi, de spaniola Garbine Muguruza, cu 6-3, 7-5, în prima rundă a turneului WTA de la Dubai. Muguruza s-a impus într-o ora si 36 de minute, iar acum are 4-1 în meciurile directe cu Begu, singura victorie a Irinei având loc în 2016, în turul al doilea la Madrid.

Pentru parcursul său la Dubai, Irina Begu va primi 10.750 dolari si un punct WTA.

Și Patricia Țig a fost eliminată în primul tur de la Dubai. Ea a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko, cu 6-3, 6-3. Meciul a durat o oră şi 19 minute.

Pentru prezenţa pe tabloul principal, Ţig va primi un premiu de 10.750 de dolari şi un punct WTA.

Tot astăzi, Ana Bogdan a fost învinsă în primul tur de Marketa Vondrousova, cu 6-4, 6-4, în timp ce Sorana Cîrstea a învins-o pe Lesia Turenko (Ucraina), cu 6-4, 6-4.

La dublu, Raluca Olaru si ucraineanca Nadia Kicenok s-au calificat în optimile de finală. Ele s-au impus, cu 4-6, 6-2, 10-5, în fața cuplului Anastasia Pavliucenkova (Rusia)/Arina Rodionova (Australia), după o oră și 28 de minute.

Olaru și partenera sa și-au asigurat un cec de 8.700 dolari și 105 de puncte WTA la dublu, iar în optimi vor înfrunta favoritele numărul doi, cehoaicele Barbora Krejcikova/Katerina Siniakova.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.