Randi: ”Este vorba despre noi, cum încercăm să ne găsim sensul”

Arhiva

Despre noul single lansat, ”Prinț și Cerșetor”, despre planurile pe care le are în acest an și ce crede despre Social Media au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Randi, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”Eu cred că există creativitate în orice situație. «Prinț și Cerșetor» a apărut fix în primul lockdown, acum un an. Am început să lucrez intens și am făcut mai multe piese în limba română. Este vorba despre noi, cum încercăm să ne găsim sensul într-o societate și cum încercăm să scăpăm de temeri și de frustrări. Sunt multe de spus, sunt multe gânduri acolo. Despre întoarcerea la lucrurile simple și adevăratul sine. Sper că este posibil și în zilele noastre”, spune Randi.

Dacă vrei să afli ce altceva creează Randi în afară de muzică, ce spune despre fericire, ce poveste are videoclipul, ce planuri are pentru anul 2021, VEZI VIDEO.

”E greu să găsești toate astea într-o societate care e doar bazată pe competiție. E greu să rămâi cu picioarele pe pământ. Să înțelegi că banii sunt doar niște mijloace, nu scopul vieții. Sentimentele și lucrurile simple sunt cele care contează”, punctează artistul.

Legat de filmarea clipului, Randi povestește: ”În noiembrie, cu o zi înainte să aflăm că toți avem Covid, eram pe platourile de filmare. Sacrificul pentru artă, ca să vezi. Nu am avut niciunul o formă gravă. Dar neștiind, noi filmam. Am vrut să facem o paralelă între lumea sinceră și cea a omului care are bani, dar e gol în interior.”

”Trebuie să găsesc puterea să fac haz de necaz, că aftfel o iau razna. Mă gândesc că am mai mult timp pentru mine și se rezolvă. Dacă privești partea plină a paharului, în timpul acesta faci lucruri noi. Mi-am propus să fac și niște piese dance. Ar trebui să fac un dance și în română și o să încep să fac și piese mai ritmate, de club. Dar o să încerc să îmi mențin blazonul, să fie cu mesaj, adică să nu fie despre nimic”, spune Randi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.