Ce stimulente va mai acorda Primăria Capitalei?

Sursa foto: Adriana Baciu

Câți bani ar putea aloca PMB pentru stimulente…

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că, în proiectul de buget pe anul în curs, a propus 100 de milioane de lei pentru plata datoriilor la diversele stimulente acordate până acum de către Primăria Capitalei și sumele necesare pentru plata stimulentelor până la jumătatea anului.

Ce stimulente s-ar mai putea acorda, anul acesta…

Pe de altă parte, edilul șef a mai precizat că nu susține acordarea voucherelor pentru ochelari, a celor pentru tratamente stomatologice, a celor pentru biciclete și a voucherelor de vacanță.

În schimb, Nicușor Dan este de părere că ar trebui acordat, în continuare, „voucherul materna”.

Stimulentele pentru persoanele cu dizabilități la sectoare?

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a mai declarat că susține, într-o oarecare măsură, acordarea stimulentelor pentru persoanele cu dizabilități. Dar, cum competențele cu privire la această categorie de persoane privesc în special primăriile de sector, edilul șef ar dori să discute cu primarii de sectoare și cu Guvernul cu privire la posibilitatea acordării acestor stimulente de către cele șase primării de sector.

Declarațiile lui Nicușor Dan au survenit ieri, cu ocazia prezentării proiectului de buget al Municipiului București pe anul în curs.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.