Primăria Sectorului 6 își suspendă activitatea după ce mai mulţi angajaţi au fost confirmaţi cu COVID-19

Primăria Sectorului 6 și-a suspendat activitatea de lucru cu publicul până luni 29 martie, după ce 21 de angajați ai instituției au fost confirmați cu COVID-19.

„La nivelul Primăriei Sectorului 6 au fost identificați în cursul săptămânii trecute 7 angajați infectați cu virusul Sars-Cov-2.
Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, în calitate de președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență sector 6, a dispus ca luni, 15 martie 2021, întreg personalul instituției să fie testat. În urma testării generale, s-a constatat că încă 14 angajați ai Primăriei sunt confirmați pozitiv, numărul total de funcționari infectați cu Sars-Cov-2 ajungând astfel la 21 (dintr-un număr total de 220 de angajați)”, menţionează autoritatea locală.

Aceeași situație s-a petrecut și la sediul central al Administrației Domeniului Public și Dezvoltării Urbane, unde, în urma testării întregului personal, au fost confirmați pozitiv cu Covid -19, un număr de 14 angajați.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Sector 6 a decis, în urma analizei făcute la nivelul Primăriei Sectorului 6 și la nivelul ADPDU, ca sediile celor două instituții, situate în Calea Plevnei, nr.147-149, respectiv în Intrarea Aviator Gheorghe Caranda, nr. 9, să fie închise publicului până în data de 29 martie 2021. Angajații instituției vor lucra în sistem de telemuncă.

De asemenea, s-a luat decizia ca activitatea de relații cu publicul să se realizeze exclusiv online sau prin intermediul serviciilor de poștă și curierat, tot până la data de 29 martie 2021.

„Legea spune clar, la un număr cinci angajați confirmați cu Covid 19, sediile instituțiilor se închid (…)
A fost foarte bine că am testat tot personalul, am luat decizia cea mai bună, aceea de a ști cum stăm.
Putem închide sedii de instituții, dar nu putem închide un oraș sau un sector. De aceea, am luat decizia să adoptăm un plan de permanență pentru ca fiecare serviciu, direcție sau direcție generală din cele două sedii (Primărie și ADP) să fie reprezentantă de minim un om, în special funcționarii/personalul de conducere.
Le urez sănătate colegilor mei și să ne revedem sănătoși la muncă!”, spune Ciprian Ciucu.

Sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa prim6@primarie6.ro

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.