Radu Mihaiu, Primar Sector 2: ”Rog cetățenii să nu mai arunce deșeurile în lac!”

Despre finalizarea lucrărilor la pasajul din zona Doamna Ghica, situația deșeurilor din zona Plumbuita și solicitarea pentru creșterea taxelor de parcare a aflat Alex Minculescu de la Radu Mihaiu, Primarul Sectorului 2, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București”, pe 98.3.

”Avem un dialog cu domnul Primar General a-propos de continuarea pasajului care e vital pentru planul de mobilitate pe care ni-l dorim. Leagă Cartierul Titan și Cartierul Pantelimon de Pipera. E prematur să spunem cum se va continua. Trebuie să găsim cele mai bune opțiuni financiare și legale”, spune Primarul Sectorului 2.

Dacă vrei să afli detalii legate de importanța finalizării lucrărilor la Pasajul din zona Doamna Ghica, de ce este complicată situația contractuală, care este situația de la Plumbuita, ce spune Radu Mihaiu despre mărirea taxei pentru locurile de parcare, vezi VIDEO.

Despre problemele de la Plumbuita, Primarul Sectorului 2 punctează: ”Este o situație veche. Nu se poate rezolva peste noapte, pentru că e foarte mult gunoi. Avem o activitate consistentă de curățare. Rog cetățenii să nu mai arunce deșeurile în lac! Ridicăm în fiecare zi multe tone de deșeuri. Ne-am propus să facem curățenie în sector. Am ales să creăm un protocol cu Apele Române, ca să putem face curățenie acolo. Am început să curățăm și lacul din Parcul Național.”

În ceea ce privește scrisoare prin care solicită Consiliului General creșterea taxelor de parcare, Radu Mihaiu spune: ”E vremea să ieșim din ipocrizie. Nu există dreptul de a avea un loc de parcare gratis sau aproape gratis. Spațiul pentru parcare este spațiul tuturor cetătenilor. Avem peste 1,5 milioane de mașini în București și nu se poate să încurajăm cumpărarea de mașini. Cred că e absolut necesară o creștere semnificativă a taxei de parcare.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.