VOLT Festival şi Balaton anulate

Sziget Ungaria, organizatorul unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, a anunţat anularea VOLT Festival şi Balaton Sound, care ar fi trebuit să aibă loc la începutul verii. Firma organizatoare a precizat că va decide în săptămânile următoare, dacă va ţine principalul său eveniment în august la Budapesta, informează Reuters.

Din cauza pandemiei, compania organizatoare a anulat VOLT Festival, un eveniment desfăşurat în vestul Ungariei în iunie, precum şi Balaton Sound, la Lacul Balaton, care ar fi trebuit să aibă loc în iulie, anunţând că vor fi reprogramate pentru 2022.

,,Vom hotărî ce vom face cu Sziget în câteva săpătmâni”, a precizat purtătoarea de cuvânt a companiei, Viktoria Veto.

Festivalul de la Sziget atrage în mod obişnuit câteva sute de mii de participanţi pe o insulă de pe fluviul Dunărea din capitala Ungariei. În 2020, au fost anulate toate cele trei evenimente.

Pe scena Balaton Sound au urcat artişti precum Snoop Dogg, în timp ce VOLT a avut drept cap de afiş trupe ca Iron Maiden şi Faith No More.

Zoltan Fulop, directorul Balaton Sound, a precizat că în mod obişnuit ar fi preconizat sosirea a zeci de mii de participanţi din toată Europa, dar cum nu se ştie dacă transportul internaţional va fi reluat până la mijlocul verii, este imposibil să faci vreun plan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.