Polițiștii Antidrog au anihilat Clanul Ștoacă

O echipă specializată în lupta antidrog din cadrul Poliţiei Capitalei, a anihilat Clanul Ștoacă, „stăpânul cartierelor Ferentari și Rahova”, cea mai importanta rețea infracționala specializată în distribuția de heroină, ,,etnobotanice” și metadonă din aceste cartiere.

Este a doua mare acțiune antidrog din acest an împotriva celor mai puternice rețele (Cocalarii și Ștoacă), reţele care au transformat unele zone din Capitală în adevărate puncte roșii de distribuție a drogurilor, veritabile focare de infracționalitate care afectau vădit liniștea și ordinea publică în zonele lor de acțiune.

Clanul Ștoacă s-a făcut cunoscut de-a lungul timpului pentru implicare în traficul de droguri precum și în acțiuni violente de reprimare a concurenței sau de reglare a conturilor.
Operațiunea a fost finalizată cu puţin timp în urmă, când polțiștii antidrog au executat 10 percheziții domiciliare în sectoarele 4 și 5, in fieful rețelei, 15 traficanți fiind arestaţi.
La descinderi, polițiștii au găsit nu mai puțin de 40 de consumatori, care veniseră sa-și ia doza zilnică.

Pentru a destructura această rețea, în vederea conturării probatoriului, polițiștii antidrog au efectuat 35 de actiuni de prindere în flagrant, delict stradal și sute ore de filaj și activitati sub acoperire.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.