Vitamina D, un element important pentru o imunitate sănătoasă!

S-a descoperit că „reţetele vechi de când lumea” se numără printre cele mai bune remedii naturale pentru a ajuta un sistem imunitar deficitar în sezonul de primăvară.

Medicul rus Aleksei Huhrev a dezvăluit câteva reţete simple pentru întărirea imunităţii în perioada trecerii de la un sezon la altul, de la iarnă la primăvară.

Vitamina D este un element important pentru o imunitate sănătoasă şi medicul recomandă ca, în primul rând, înainte de a apela la orice dietă sau regim alimentar, să fie verificat nivelul acestei vitamine din organism.

„Dacă identificăm o persoană care are deficienţă de vitamina D, îi administrăm această vitamină şi, de regulă, totul se rezolvă, pe parcursul unei luni”, a explicat medicul.

Totodată, Huhrev s-a pronunţat împotriva utilizării imunomodulatorilor şi imunostimulantelor, îndemnând să ne concentrăm atenţia asupra nutriţiei şi a activităţii fizice adecvate: „reţetele care sunt vechi de când lumea funcţionează”.

Medicul a menţionat că, de fapt, cu ajutorul unei alimentaţii corecte, a unui somn adecvat şi cu niveluri normale de vitamina D, o persoană are de obicei o imunitate excelentă, care „nu trebuie să fie stimulată suplimentar”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.