Stadionul Arcul de Triumf, operațional pe 1 mai!

Foto: Captura video/Facebook/Ionut Stroe

Stadionul Arcul de Triumf ar putea deveni funcțional, anul acesta, la data de 1 mai. Anunțul a fost făcut de ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, pentru Agerpres.

„Noi ne zbatem pentru avize în momentul actual şi ne planificăm ca la 1 mai să îi dăm drumul, cam ăsta ar fi termenul. Eu vreau să dăm drumul atunci când suntem pregătiţi şi cu hotelul, şi cu recuperarea, şi cu stadionul, cu toate, ăsta este planul”, a afirmat Eduard Novak.

Între timp, echipa națională de rugby este nevoită să se antreneze pe terenuri precare, după cum a declarat preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache. Eduard Novak spune însă că nu este vorba despre rea-voință, ci despre respectarea legilor în vigoare.

„Noi ne zbatem pentru avize, totuşi un stadion care trebuie intabulat, trebuie cadastru, trebuia viza de la pompieri, o grămadă de chestii. Nu e ca şi cum s-a construit şi gata. Pot veni nemulţumiri, dar hai să fim serioşi, trebuie să luăm în considerare legile şi birocraţia din România. Noi ne luptăm pe toate fronturile ca să obţinem avizele, nu e vorba de altceva”, a explicat ministrul Tineretului și Sportului.

În următoarele partide din Rugby Europe Championship, România va întâlni reprezentativa Georgiei, în perioada 27-28 martie, în deplasare, și pe cea a Belgiei sau Olandei, în iulie, acasă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.