Ciprian Ciucu, Primar Sector 6: ”Vreau să mut cât mai mare parte din activitatea Primăriei în mediul online”

Despre posibila carantinare a Capitalei, despre activitatea online a Primăriei și despre reparațiile în cazul străzilor din Sectrorul 6 a aflat Alex Minculescu de la Primarul Ciprian Ciucu, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3.

”Din punctul meu de vedere, situația nu este deloc bună. Numărul de infectări este foarte, foarte mare. Am observat ceea ce DSP București a propus. Nu mi se par măsuri de neaplicat. Ar trebui să le aplicăm cu niște măsuri suplimentare, pe are le-am discutat și la Guvern. Ele ar putea să ne ajute să evităm carantina. Dar nu înseamnă ca o vom evita neapărat. Dacă numărul de infectări nu va scădea, atunci este posibil să nu avem ce să facem”, spune Primarul Ciucu.

Dacă vrei să afli ce spune legat de monitorizarea centrelor comerciale, despre lucrările din Sectorul 6 și reparațiile străzilor, vezi VIDEO.

Legat de implementarea unui sistem online în Primărie, Cirpian Ciucu explică: ”Activitatea a crescut mult în online. E direcția pe care voi merge. Am găsit câteva instrumente online la Sectorul 6, multe bazându-se pe soluții guvernamentale. Vreau să mut cât mai mare parte din activitatea Primăriei în mediul online. Este cel mai bun lucru pe care îl putem face și în contextual acestei pandemii.”

Întrebat despre reparațiile din zona Prelungirea Ghencea, Ciprian Ciucu spune: ”Noi nu ne putem asuma investiții financiare precum Primăria Capitalei, pentru că nu avem un buget atât de mare. Prelungirea Ghencea este una dintre cele mai stricate străzi. O să astupăm gropile până va repara Primăria Capitalei. Plombăm străzile care țin de Primăria București.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.