Ora Pământului se sărbătorește online!

Sâmbătă, 27 martie, la ora 20:30, Earth Hour (Ora Pământului), cea mai mare mișcare voluntară de mediu din istorie, va reuni încă o dată oamenii din întreaga lume care-și vor arăta angajamentul față de planetă.

După un an în care nevoia de natură a fost resimțită mai mult ca niciodată, Earth Hour 2021 aduce împreună oamenii pentru a proteja natura sălbatică, dar și natura din viața noastră de zi cu zi. Astfel, pe lângă gestul simbol de a stinge lumina timp de o oră, de la 20:30 la 21:30, pe 27 martie, WWF România invită iubitorii de natură la o serie de workshopuri gratuite, online.

Înscrie-te pentru a afla cum să faci fotografii mai bune în natură, cum să ai grijă de plantele de apartament, cum să prepari hrană sănătoasă prețuind resursele locale sau cum să te relaxezi cu Yin & Yang yoga

Toate worksopurile sunt gratuite și se potrivesc oricui e pasionat de aceste subiecte,  indiferent de nivelul de pregătire. Fiecare durează o oră și se va desfășura online, prin platforma Zoom.

Adevărații VeloPrieteni sărbătoresc „O altfel de Ora Pământului”.

Aceștia îi invită pe toți care doresc să participe la acest eveniment să pedaleze în ziua de sâmbătă o oră, chiar si pe home-trainer, iar e la ora 20:30, când se vor închide luminile, să posteze pe pagina personală sau pe pagina evenimentului o fotografie din plimbarea pe bicicletă dedicată Pământului și / sau un printscreen cu înregistrarea plimbării pe aplicația pe care o folosesc, insoțite de #earthhour si #adevaratiiveloprieteni.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.