Coadă pentru obținerea unui loc de parcare în Sectorul 5

arhiva

Potrivit regulamentului actual, locurile neplătite până la 31 martie devin vacante şi pot fi distribuie către alţi cetăţeni.

Astăzi, locuitorii din Sectorul 5 au stat la coadă pentru obținerea unui loc de parcare și i-au cerut primarului crearea de noi locuri de parcare.

Cristian Popescu Piedone le-a explicat acestora că a introdus pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu din 31 martie, 3 proiecte care prevedeau aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru crearea unor parcări supraetajate, dotate cu terenuri de sport pe acoperişurile construcţiilor, dar consilierii au respins toate aceste proiecte.

Revenind la plata parcării, printr-un nou regulament, care va intra în vigoare în cel mult două săptămâni, cetăţenii care şi-au achitat taxele şi impozitele locale până în 31 decembrie, inclusiv taxa pentru locul de parcare de reşedinţă, vor beneficia de prelungirea automată a contractului privind locul de parcare.

Aceştia nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze la primărie pentru prelungire, a anunțat primarul Cristian Popescu Piedone.

Piedone a dispus ca programul angajaţilor de la parcări să fie prelungit, până când cetăţenii care solicită un loc de parcare vor primi un răspuns.

Programul va fi după cum urmează:
– Luni – Vineri – 08.00 – 18.00
– Sâmbătă – 08.00 – 14.00

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.