VIDEO: Doru Trăscău (The Mono Jacks) – „Lucrez intens la un album solo”

Despre cel mai recent proiect muzical la care lucrează, dar și despre proiectul social în care este implicat, au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Doru Trăscău, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM și live pe Facebook-ul București FM, via Skype.

„Încerc să mă gândesc cât mai puțin la acest an, am senzația că suntem ca în filmul «Ziua cârtiței»… Altfel, îmi dau de lucru. Lucrez intens la un album solo și nu este un moft, ci o chestie legată de imposibilitatea de a mă vedea cu colegii de trupă. Sper să termin cât mai repede, însă rămâne de văzut ce energie o să am, cum reușesc să mă conectez cu muza. Sincer să fiu, nu am niciun fel de așteptare. Nu există o presiune, însă dorința mea este ca până la toamnă să termin lucrul”, spune Doru Trăscău (The Mono Jacks).

Dacă vrei să afli ce stil abordează pentru noul album solo, detalii despre noul proiect social în care este implicat, ce carte recomandă și de ce, vezi VIDEO.

„Am încercat să fac mai multe lucruri. Trebuia să ajung la un maraton și m-am rătăcit pe drum, și am ajuns să îi susțin cauza lui Vlad, pentru Magic Home în ideea în care am spus pentru ce se aleargă: o bursă care ajută copiii bolnavi de cancer să se integreze în școală.

Cel mai recent, sunt implicat într-un proiect care are grijă de bunci: „Bunicii noștri”. După ce se strâng banii începe partea mai complicată: e nevoie să cumperi produse, să le depozitezi undeva, să le pui în sacoșe și să le duci unde e nevoie. Săptămâna trecută s-au trimis către oameni sărmani, la care s-a ajuns din vorbă în vorbă. E lesne să dai de cineva care are nevoie”, explică Doru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.