Contractul Primăriei Capitalei cu Iridex a fost prelungit

Primăria Municipiului București a prelungit cu 30 de zile actul adițional la contractul pe care îl are încheiat cu Iridex Group, administratorul depozitului de deșeuri de la Chiajna.
Această măsură a fost luată pentru a negocia încheierea unui nou contract, în care vor fi detaliate obligațiile părților pentru activitățile de monitorizare a factorilor de mediu în perioada post închiderii depozitului, respectiv obligațiile Iridex Group de a realiza investițiile necesare în vederea respectării obligațiilor de mediu, precum și obligațiile Primăriei Capitalei de a acoperi tariful pentru aceste activități.

Pe 29 martie, operatorul depozitului de deşeuri Chiajna, anunțase că îşi încetează activitatea.

Totul ca urmare a faptului că Primăria Municipiului Bucureşti nu a prelungit prin act adiţional contractul pe care îl are încheiat cu societatea, până la atingerea capacităţii proiectate şi autorizate de depozitare.

”Neprelungirea acestui contract obligă la sistarea activităţii, conform prevederilor contractuale, PMB urmând să preia întreg depozitul şi amenajările aferente. Printr-un act adiţional la contractul existent, pentru activitatea de monitorizare post închidere, se va asigura legalitatea desfăşurării acestei activităţi”, se preciza în comunicatul transmis de Iridex.

Sursa: Biroul de Presă al PMB

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.