VIDEO: Ciprian Ciucu, Primar Sectorul 6 – „Avem un regulament. Sunt regulile de bun simț”!

Despre proiectul potrivit căruia bucureştenii vor avea acces, din 1 mai, la terenuri de sport şi spaţii de recreere amenajate în incinta unităţilor de învăţământ preuniversitar, campania de curățare și amenajarea unui parcări în Drumul Taberei, a aflat Alex Minculescu de la Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM

„Ideea nu este nouă, este mult mai veche. Eu am crescut în curtea școlii și am resimțit această lipsă a accesului și ca adult. În anii 90 a existat acest fenomen de violență și școlile s-au închis. În condițiile în care acum asigurăm paza și curățenia, în afara orelor de program, mi se pare normal ca școala să aparțină comunității și oamenii să aibă acces la spații de recreere și la terenul de sport să facă mișcare.

Avem un regulament. Sunt regulile de bun simț. În primul rând fără alcool, fără tutun, fără  semințe. Există un program orar care trebuie respectat”, a declarat Ciprian Ciucu

În ceea ce privește campania de curățare din Sectorul 6 și despre substanțe folosite pentru curățenie, Ciprian Ciucu spune: „ Aceste substanțe sunt omologate și nu este nici un fel de pericol. Nici măcar nu este nevoie ca după ele să clătim, cum se spune. Am fost asigurați de firma de salubrizare că substanța este omologată, nu este nici un fel de problemă și nu este nici un fel de pericol nici pentru animale și nici pentru oameni.”

Dacă vrei să afli ce spune legea în ceea ce privește spălarea străzilor, despre proiectul de pe Bulevardul Timișoara și despre amenajarea unei parcări în Drumul Taberei, atunci vezi Video.

Despre amenajarea unei parcări în Drumul Taberei, primarul declară că : „Există terenul. Este în buclă, unde este foarte multă aglomerație. În acea zonă, în spatele blocului Materna mai exact, există un teren care se pretează pentru a fi o parcare.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.