Ciprian Ciucu, Primar Sector 6: ”Trebuie venit cu investiții să refacem toată Calea Giulești”

Despre bugetul recent votat, reorganizarea Primăriei și curățenia din Sectorul 6 a aflat Andreea Bratu de la Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3.

Legat de promenada Lacului Morii, Ciprian Ciucu spune: ”În acest moment pregătim documentația pentru a scoate lucrarea la licitație. Sper să nu fie contestații. Dacă nu vor fi, ne așteptăm să semnăm în aproximativ 3 luni. Despre Insula de pe Lacul Morii am discutat cu Primarul General. Își dorește mult un concurs de soluții. Problema este că durează 2 ani. Mi-aș dori să existe o soluție de mijloc.”

Dacă vrei să afli despre reorganizarea Poliției Locale, ce se întâmplă cu sondajul lansat pe pagina de Facebook, sprijinul oferit de primărie pentru amenajarea spațiilor verzi din jurul blocurilor, despre PUZ-urile din Sectorul 6, vezi VIDEO.

”Vom continua reorganizarea Primăriei. Acum reorganizăm și DGASPC-ul. Am cerut ADP să vină cu o listă de propuneri pentru locuri de joacă pentru căței. Săptămâna acesta se face curățenie tot pe zona 7, pentru că e cea mai mare zonă. Săptămâna viitoare mergem pe zona 3. La Calea Giulești, reparațiile nu mai sunt suficiente. Trebuie venit cu investiții să refacem toată Calea Giulești”, a mai explicat Primarul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.