Calificare cu cântec a Simonei Halep în turul secund la Madrid

Eleva lui Darren Cahill rămâne singura sportivă din România, care trece de primul tur la turneul patronat de Ion Ţiriac.
Din păcate, astăzi am fost din nou martorii unui deja vu în jocul Simonei, care după un prin set câştigat cu 6-0 şi un 5-1 în setul secund, a avut acelaşi blocaj din trecut, lucru care a făcut ca duelul din teren să capete brusc un aspect dramatic.

Sportiva din Constanţa a devenit deodată jucătoarea din trecut, jucătoare care nu mai putea să închidă un meci, o jucătoare care parcă se bloca şi pierdea partidele avute în mână.
Ceva de genul acesta s-a întâmplat şi în partida de astăzi contra spanioloaicei Sara Torribes Tormo.

În setul doi la scorul de 5-1, când toată lumea se aştepta ca Simona să încheie ostilităţile pe teren în stil de mare campioană, s-a produs din nou acel blocaj total în jocul şi mentalul sportivei noastre.
Toată lumea se uita uluită cum scorul de la 5-1 pentru Simona începe să se modifice pentru iberică, în scurt timp ajungându-se la un incredibil 5-5.

Se pare că instinctul de conservare a trezit-o pe Simona din letargie în ultimul moment şi a reuşit să o mobilizeze pe finalul setului doi şi să o facă să câştige şi manşa secundă.
A fost aşadar 6-0, 7-5 pentru Simona, dar jocul campioanei noastre a stârnit din nou multe semne de întrebare.

În turul doi al turneului de la Madrid, Halep va juca cu învingătoarea din partida dintre Magda Linette (Polonia, 48 WTA) și Saisai Zheng (China, 57 WTA)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.