Lucia: ”«bounds» este o piesă de pe un album-concept”

Despre „bounds”, cel mai nou single Lucia, colaborarea cu Muse Quartet și albumul ”Samsara” au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Lucia, invitată în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3 și live pe Facebook-ul București Fm, via Skype.

”Până acum am lucrat la un proiect de suflet. Am înregistrat un concert live cu Muse Quartet care este formula cea mai frumoasă de concert live. Quartet-ul adaugă ceva extraordinar. Noi cântăm pop, indie-pop, acompaniat de un quartet de coarde. A fost primul concert după perioada pandemică și am reușit să filmăm această producție. Sperăm ca în curând să avem posibilitatea să ținem un concert și live, în aer liber. Albumul «Samsara» a fost lansat în 2018 și momentul lansării «bounds», ca ultim single de pe album, este momentul în care închidem acest capitol. Pentru mine, «Samsara» a fost cel mai bun material pe care am reușit să îl producem vreodată. Sunt foarte mândră de acest proiect. Pot spune că «bounds» este o piesă de pe un album-concept”, spune Lucia.

Dacă vrei să afli detalii despre conceptul noului single, cum s-a născut ideea Smasara, la ce proiect lucrează în prezent, ce spune despre HEMI 2021 și cum a ajuns să reprezinte România, vezi VIDEO.

”Primele două single-uri pe care le avem gata, de pe EP-ul de 5 piese la care lucrăm, sunt mult mai ritmate decât ceea ce am lansat până acum. Vreau să mă distrez cu muzica pe care o fac. Primul single care urmează să iasă, sperăm, la sfârșitul lunii Mai, este prima piesa care mă face pe mine să mă mișc în timp ce o cânt. Suntem gata cu aproape totul. Toate piesele vor ieși la o diferență de 1 lună sau două luni, pentru ca albumul să fie lansat prin octombrie. Este al 3-lea album. Cel mai apropiat concert va fi în Iulie, la Expirat. Apoi avem unul pe 3 septembrie, la Grădina Urbană”, punctează artista.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.