Teatrul Mic se redeschide pentru public în acest weekend

Sursa foto: Facebook Teatrul Mic

Primele reprezentații sunt  „Bull” de Mike Bartlett, în regia lui  Silviu Debu, sâmbătă, 8 mai, și „Emigranți” de Slawomir Mrozek, în regia lui Claudiu Istodor, duminică, 9 mai, ambele de la ora 19:00.

Noile spectacole fac parte din programul „Teatru pentru actori… si numai cu actori” demarat la finalul lunii octombrie 2020, odată cu închiderea sălilor. Activitatea teatrului a continuat, dar fără public, oferinduli-se actorilor din trupă ocazia de a propune proiecte.

„Bull”  ce se pliază pe contextul actual, în care firmele și companiile mari au fost nevoite, din cauza pandemiei, să recurgă fie la restructurări, fie la reorganizarea și modificarea desfășurării activității angajaților – în regim de telemuncă.

Spectacoluul a fost pus în scenă de actorul Silviu Debu și îi are în distribuție pe: Gabi Costin, Vlad Corbeanu, Diana Cavallioti și Virgil Aioanei. Se joacă la Sala Studio, din strada Gabroveni nr. 57.

„Emigranți” este spectacolul creat de actorul Claudiu Istodor, pe baza cunoscutului text al lui Mrozek, iar protagoniștii sunt Cuzin Toma și Tudor Aaron Istodor.

„E o poveste despre doi emigranți dintr-o țară din est într-una din vest. În secolul al XX lea. Unul muncește și nu gândește, iar celălalt viceversa. Și până la urmă, e vorba de noi. Noi, noii oameni ai secolului XXI. Mai superiori într- un secol mai superior. Dar, nu disperați, e de râs.”. spune actorul-regizor, în prezentarea spectacolului.

Cu acest spectacol se va inaugura spațiul de joc de la subsolul sălii Studio- Gabroveni 57.

O nouă premieră este programată și la sala Atelier, la sediul din strada Constantin Mille 16, în data de 15 mai, de la ora 19:00 – spectacolul „Omul cu oglinda” după „Teatrul descompus” de Matei Vișniec, regia Teodora Petre, cu Marian Olteanu, Alina Rotaru, Cezar Grumăzescu, Andrei Seușan, Gabriela Iacob și Andrei Brădean, în rolurile principale.

Biletele pot fi achiziționate direct de pe website-ul teatrului,  de la casele de bilete ale Teatrului MIC (Constantin Mille 16 și Gabroveni 57) și de pe platforma bilet.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.