Lucrările demarează în Sectorul 5!

După ce Consiliul Local a adoptat bugetul Sectorului 5, edilul Cristian Popescu Piedone a condus o vizită de lucru în mai multe intersecții și parcuri din sector, pentru a consemna stadiul în care se află, din punctul de vedere al întreținerii dar și pentru a verifica stadiul lucrărilor începute în zilele anterioare.

O primă locație vizitată a fost mini-parcul Dumitru Teodoru, situat pe Șoseaua Viilor.

Aici, Piedone a dispus reabilitarea în întregime a parcului: toaletarea spațiului verde, înlocuirea plăcilor de tartan, a băncilor, precum și reabilitarea spațiului de joacă pentru copii.

De asemenea, edilul a cerut și reabilitarea totală a intersecției din zonă și plantarea de copaci în alveolele goale.

O altă oprire a primarului și a echipei acestuia, formată din directorii Primăriei dar și din reprezentanții firmei care are în întreținere domeniul public, a fost pe strada Tudor Vladimirescu.

Piedone a constatat nepăsarea Administrației Lacuri Parcuri și Agrement București (ALPAB), din subordinea Primăriei Capitalei, administrație care avea, până acum, în întreținere spațiile verzi. Pentru a întreține spațiile verzi din zonă, ALPAB este plătită din bugetul Sectorului 5, a explicat Piedone.

Edilul a condus, apoi, echipa în Parcul Romniceanu, care se află într-o stare avansată de degradare, din cauza lucrărilor începute, dar neterminate de către administrația precedentă.

El a dispus demararea de urgență a lucrărilor de reabilitare a parcului. Piedone a fixat un termen ambițios pentru inaugurarea parcului refăcut. Este vorba despre data de 1 iunie, când Piedone vrea să inaugureze Parcul Romniceanu în prezența ministrului Mediului, Tszancos Barna.

Totodată, Primarul Sectorului 5 a solicitat ca toate străzile care înconjoară parcul să fie reabilitate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.