Cîţu: Maratonul vaccinării de la Bucureşti a avut rezultate excepţionale

Premierul Florin Cîţu a apreciat, astăzi, că maratonul de vaccinare din weekend de la București a reprezentat un succes, cu 20 de mii de persoane imunizate, menţionând că rata de infectare cu COVID-19 este în scădere, pe măsură ce creşte numărul persoanelor vaccinate.

„Ne vedem astăzi după un weekend foarte bun în ceea ce priveşte campania de vaccinare. Maratonul vaccinării de la Bucureşti a avut rezultate excepţionale, aş putea spune fantastice, pentru că obiectivul a fost să avem 10.000 de persoane vaccinate, iar astăzi oficial avem peste 20.000 de persoane vaccinate la maraton, ceea ce arată foarte clar dorinţa românilor de a reveni la normalitate cât mai curând şi faptul că românii au înţeles ca singura modalitate de a reveni la normalitate este vaccinarea”, a afirmat premierul, înaintea şedinţei conducerii PNL.

El a anunțat că, săptămâna viitoare, toți membrii Guvernului se vor afla în teritoriu, la centrele de vaccinare, pentru a încuraja procesul de imunizare.
Premierul a mai anunțat că măsurile de prevenire a răspândirii virusului Covid-19 vor fi prelungite după data de 13 mai. Însă, în opinia lui „persoanele care s-au vaccinat și nu mai reprezintă un pericol pentru societate ar trebui să beneficieze de o viață normală”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.