Un imobil de pe Șoseaua Străulești stă în calea Promenadei Verzi

Foto: Primaria Sectorului 1 / Facebook

Primăria sectorului 1 sustine că terenul care figurează în administrarea Băncii Nationale blochează aleea Tripoli.
Consiliul local al Sectorului 1 doreste să preia în administrare terenul respectiv pentru a continua proiectul Promenade Verde.
In acest sens cere Consiliului General să solicite la rândul său Guvernului trecerea terenului din domeniul public al statului în domeniul municipiului Bucuresti.

Preluarea acestui imobil în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 are drept scop realizarea lucrărilor de investiții în vederea modernizării, reabilitării și prelungirii Aleii Tripoli și asigurării continuității traseului Promenadei Verzi.

Promenada va fi pentru bicicliști și pentru oameni care își doresc un spațiu de recreere și relaxare, fără masini, fără poluare, departe de zgomotul orașului, spune primarul Clotilde Armand.

Promenada va avea 25 de kilometri si se va întinde pe malurile a 3 din cele 5 lacuri din sectorul 1: Băneasa, Grivita si Străulesti, Herăstrau si Floreasca.
Proiectul prevede amenajarea de alei pentru plimbare și alergare, spații pentru activităti sportive, culturale si expozitionale. numai.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.