VIDEO: Radu Mihaiu, Primar Sectorul 2 – „Am observat blocuri într-o stare de care mi-era rușine”

Despre curățenia din parcuri, reabilitarea blocurilor și proiectele în derulare din cadrul Primăriei Sectorului 2 au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la primarul Radu Mihaiu, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM.

„Am găsit niște contracte pentru curățenie prin care trebuia să se presteze activitate de luni până vineri. Însă, parcurile sunt supraaglomerate mai ales în weekend. Am observat că, în mod evident, duminică seară, de când nu s-a mai făcut curățenie de sâmbătă dimineața, rămâne foarte multă mizerie. Am vorbit cu contractorii să se meargă mai degrabă sâmbătă și duminică și să recupereze timpul în alte zile. Cred că în acest fel rămânem în același număr de ore contractual, dar se face curățenie când trebuie. Suntem pe cale să implementăm acest lucru”, spune Radu Mihaiu.

Dacă vrei să afli ce a observat luând la pas parcurile, ce spune despre lucrările din Parcul Ioanid, despre reparațiile străzilor aflate în administrarea Primăriei, care sunt direcțiile de acțiune din Primărie, VEZI VIDEO.

„Vom vorbi cu firmele de pază să repare toate băncile și tot mobilierul, deteriorate în urma actelor de vandalism, pentru că așa este contractual”, punctează Primarul.

Despre reabilitarea blocurilor, Radu Mihaiu explică: „În Sectorul 2 au fost probleme începând cu anul 2011. Avem și blocuri care au intrat pentru a treia oară în reabilitare, că firmele au dat faliment. Am prioritizat. Am vrut să văd personal cum se fac recepțiile. Vreau programul recepțiilor în fiecare săptămână. Voi merge la recepții fără să anunț. Am observat blocuri într-o stare de care mi-era rușine. Am dat dispoziții să se corecteze toate greșelile. Câteodată constructorul nu e de vină, că a preluat un proiect început de alt constructor. Dar asta nu înseamnă că finalizăm un proiect de care ne e rușine.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.