Rămâne de Văzut: Filmul animat “Soul” este lider în box office-ul românesc!

După primul weekend, “Suflet / Soul”, premiat cu Oscar pentru „Cel mai bun film de animație”, este pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de peste 299.000 RON.

Cifrele i-au adus filmului statutul de cea mai bună lansare în România. Pelicula “Suflet/ Soul” a avut premiera în cinematografele din România, în data de 27 mai, fiind disponibil în formatele 2D și 3D, dublat.

Produs de  Studiourile Pixar Animation, filmul “Suflet / Soul” este o animație care urmărește aventura ireală a unui profesor obișnuit, care se trezește deodată într-o lume neobișnuită.

Visul profesorului de muzică Joe Gardner, interpretat de Jamie Foxx, este de a deveni cântăreț de jazz. Doar că, înainte de întâlnirea cu cel mai important moment artistic al vieții lui, are un accident în urma căruia ajunge într-un spațiu eteric, de tranziție, necunoscut, unde descoperă suflete în așteptarea personalităților. Aici o întâlnește pe 22 (Tina Fey) un suflet tânăr, capricios și naiv, alături de care Joe pornește într-o aventură care ar trebui să îl readucă în corpul său înainte de a fi prea târziu.

Echipa de producție s-a inspirat din epoci complet diferite, plecând de la opera artistului satiric Ronald Searle și trecând prin animațiile clasice Disney din anii ’60, cum ar fi “101 Dalmațieni”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.