VIDEO: Ciprian Ciucu, Primar Sectorul 6 – „Va fi un spital cu 100 – 150 de paturi”

Despre construcția spitalului, parcarea supraterană de la Lujerului, despre campania de informare a Poliției Locale pentru posesorii de animale de companie și demolarea garajelor construite ilegal au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, invitat în matinalul „Bună dimineața, București!”, pe 98.3 FM.

„Va fi un spital cu 100 – 150 de paturi. Vom decide numărul în urma studiului de fezabilitate, care în aproximativ 2 luni ne va fi livrat. Este un spital axat în special pe pediatrie și axat pe a acoperi cât mai multe discipline. Vrem să tratăm pacienții inclusiv în ambulatoriu. Construcția va dura 1 an jumătate, maximum 2. Toate avizele durează cam 1 an”, spune Primarul.

Dacă vrei să afli despre parcarea supraterană de la Lujerului, despre lucrările la utilitățile de genul apă, canal, gaz, etc., vezi VIDEO.

Legat de campania de informare pentru posesorii de animale de companie, Ciprian Ciucu explică: „Mulți cetățeni se plâng de faptul că sunt excremente de câini. Poliția Locală s-a gândit că este bine să reamintească posesorilor de animale ce obligații au. Nu toată lumea strânge după căței. E normal să avem astfel de campanii de informare, nu doar să dăm amenzi.”

„Vorbim de construcțiile ilegale care sunt folosite pe post de depozite și care ocupă ilegal spațiul public. Le-am inventariat pe toate. Aștept să vina la semnat ordinele de demolare a acestor garaje. Vom amenaja parcari acolo unde nu sunt spații verzi”, punctează Ciprian Ciucu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.