Arena Naţională se va putea ocupa în proporţie de 50% pentru meciurile de la Euro 2020

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a anunțat că s-a aprobat în ședința de guvern de miercuri mărirea procentului de ocupare a locurilor de pe Arena Națională.

Potrivit ministrului Eduard Novak, peste 27.000 de spectatori vor putea să asiste la partide.

„Trebuie să ştiţi că ieri am aprobat în şedinţa de guvern 50% (n.r. – din capacitate) pentru meciurile de la Euro. Cred că este un pas uriaş şi probabil că şi organizatorii se vor folosi de aceste numere. Suntem deschişi. Cred că o să avem un eveniment super.

Este un eveniment istoric, poate marca efectiv viitorul sportului românesc. Mi-aş dori mai mult ca naţionala României să facă nişte paşi istorici şi să ne calificăm în viitor la turnee finale. Avem ce trebuie, poate trebuie să mai schimbăm câteva lucruri”, a declarat Eduard Novak.

Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală. Astfel, pe Arena Naţională sunt programate meciurile Austria – Macedonia de Nord (13 iunie, ora 19:00), Ucraina – Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00), Ucraina – Austria (21 iunie, ora 19:00), toate în Grupa C, precum şi partida din optimi care va opune câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.