Recomandări pentru „Noaptea Muzeelor 2021”

arhiva

Experienţa anilor anteriori cu ocazia evenimentului „Noaptea Muzeelor” a arătat faptul că pe arterele aflate în imediata apropiere a obiectivelor culturale au fost prezenţi foarte mulţi cetăţeni, fiind restricţionată temporar circulaţia autovehiculelor.

În acest context, poliţiştii Brigăzii Rutiere vor acţiona în data de 12 iunie, pentru asigurarea fluenţei traficului şi prevenirea accidentelor rutiere în zonă, precum şi pe principalele trasee de acces către acestea.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudenţă sporită în momentul când trec pe lângă grupuri de pietoni, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze în imediata apropiere a muzeelor şi să respecte semnalele polițiștilor rutieri.

De asemenea, pietonii sunt sfatuiți să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.