Ciprian Ciucu (Primar Sector 6): “Viitorii campioni la fotbal vor fi dați de Sectorul 6”

Despre banda de autobuz de pe bulevardul Maniu pe care trec mașinile, curățenia din sector, plombarea gropilor, dezinsecție și viitoare stadioane de cartier au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Ciprian Ciucu, Primarul Setorului 6, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3.

”Circulația pe Iuliu Maniu e reglementată în special de Primăria Capitalei și brigada de Poliție Rutieră. Dacă trebuie să ne ocupăm noi de circulație, o să ne ocupăm. Am făcut o informare și o să tragem de Poliția Locală ca de un elastic. Ce să facem? Să suplinim ce nu face Poliția generală”, explică primarul.

Despre curățenia din Sectorul 6, Ciprian Ciucu spune: ”Acum se face în zona 11, cea dinspre Drumul Sării. Nu e o zonă foarte densă și mare și o să ajungem în curând la Orizont, în Drumul Taberei, și cam în două săptămâni ne ducem în Militari.”

Dacă vrei să afli depsre plombarea gropilor, despre campania de dezinsecție, ce vrea să constuiască ca să ajute fotbalul, vezi VIDEO.

Legat de problema toaletelor publice, Primarul Sectorului 6 punctează: ”Suntem în negocieri cu firma care a întreținut până acum, ca să ne dea un preț mai bun. Dacă îl scădem undeva la 20-25% sunt mulțumit și ne asumăm noi aceste costuri pentru toaletele publice.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.