Summer Fashion Gala 2021 – tendintele verii

Fetelor, industria creativă revine in forta cu un eveniment de neratat: Summer Fashion Gala!  Se intampla pe 23 iunie, intr-unul din mall-urile din capitala.

Cea de-a șasea ediție sărbătoreşte vara prin colecţiile de inspirație cruise. Acestea va sunt prezentate de nume sonore românești, dar veti descoperi si branduri internaționale.

Intrarea e libera asa ca oricine dorește să descopere tendințele sezonului, e asteptat sa i se alature gazdei evenimentului, Cosmina Păsărin.

“Oricât ai fi de creativ, nimic nu se compară cu reîntoarcerea show-urilor de moda, de calitate, în fața publicului iubitor de frumos. Odată cu noua ediție Summer Fashion Gala 2021 acest pas important către normalitatea lumii modei este făcut. De astăzi înainte suntem din nou împreună. Eu cred în moda românească.”, a spus Directorul Artistic al evenimentului Summer Fashion Gala 2021, Alin Gălățescu. 

Toți invitații la eveniment vor trebui să facă dovada vaccinării anti-COVID 19, prezentând adeverința de vaccinare în momentul accesului la eveniment sau să prezinte un test RT PCR, cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72 de ore înainte de eveniment sau să prezinte o adeverință din care să rezulte că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 90-a zi, ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Alternativa pentru persoanele care nu indeplinesc niciuna di conditiile enumerate mai sus este testarea gratuita, pe loc. Aceasta va fi efectuata de personal medical autorizat, in momentul accesului la eveniment.

Summer Fashion Gala 2021 face parte din conceptul All Seasons Fashion Gala și reprezintă un cumul de evenimente de modă multibrand, organizate în locații atipice, anul acesta, la mall. 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.