Primăria Sectorului 1 vrea să reabiliteze arterele aflate la Primăria Capitalei

arhiva
Consilierii locali ai Sectorului 1 au respins, astăzi, cu 10 voturi pentru și 15 abțineri un „Proiect de hotărâre privind solicitarea acordului Consiliului General al Municipiului București pentru încheierea unui protocol de colaborare între Sectorul 1 și Administrația Străzilor București în vederea finanțării și realizării în comun a lucrărilor de interes public local referitoare la modernizarea, reconfigurarea, întreținerea/amenajarea spațiilor publice situate pe rețeaua principală din Sectorul 1”.
Conform primarului Clotilde Armand, protocolul cu Administrația Străzilor ar fi fost necesar pentru ca Primăria din Banu Manta să poată executa lucrări pe arterele principale, aflate în administrarea Primăriei Capitalei. Ar fi fost vorba despre lucrări de la plombarea gropilor până la amenajarea de locuri de parcare pe Calea Griviței și Bulevardul Ion Mihalache.
Viceprimarul Ramona Porumb a explicat că semnarea unui simplu protocol cu Administrația Străzilor nu face legale investițiile  realizate de către o primărie de sector pe artere pe care nu le are în administrare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.