Simona Halep s-a retras şi de la Olimpiadă

Prima rachetă a României nu va participa nici la la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar această veste care a şocat, a fost dată chiar de președintele COSR, Mihai Covaliu, într-o declarație la TVR.

Halep locul 3 WTA, nu e în cea mai bună perioadă a carierei, după ce a ratat și participarea la turneele de la Roland Garros și Wimbledon. Sportiva din Constanţa a anunțat Comitetul Olimpic Sportiv Român că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo, deși acesta îşi dorea să fie port drapelul delegaţiei României la olimpiadă.
„Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice”, a fost anunțul sec făcut de Mihai Covaliu, președintele COSR, la TVR.

Perioada în care se dispută turneul de tenis de la Jocurile Olimpice este 24 iulie – 1 august 2021, iar Simona își dorea foarte mult o medalie.
Românca s-a accidentat la gamba piciorului stâng pe 12 mai, în timpul meciului cu Angelique Kerber de la Roma şi de atunci nu şi-a mai revenit.

În mod normal reluarea antrenamentelor pe teren a elevei lui Darren Cahill a fost programată la scurt timp după accidentare, dar au apărut complicații și totul s-a amânat.

Simona Halep a sperat până în ultima clipă că va putea participa şi la Wimbledon, turneu la care s-a încoronat la ultima ediţie, dar zilele trecute i-a anunțat pe organizatori din Marea Britanie că nu va putea concura.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.