Ciprian Ciucu, Primar Sector 6: ”Restructurăm Poliția Locală”

Despre străzile unice, parcările din Sectorul 6, începerea reformei de restructurare a Poliției Locale din sector și ce alte proiecte se implementează au aflat Andreea Bratu și Alex Minculescu de la Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3.

În ceea ce privește cele 80 de străzi cu sens unic, Primarul Ciucu spune: ”Ar fi o soluție. Vorbim de Sectorul 6, care are multe cartiere cu densitate mare precum Crângași, Militari, Drumul Taberei. Ele au multe străzi interioare, străduțe. Să creăm sensuri unice, ceea ce nu este ușor, având în spate studii făcute în ultimele 6 luni, este o soluție pentru a mai fluidiza din traficul în interiorul acestor cartiere. Vom avea posibilitatea să creăm pe aceste sensuri unice noi locuri de parcare, paralele cu axul drumului. Am demarat și procesul de a lua de pe spațiul public toate garajele pe care încă le mai avem în sectorul 6.”

Dacă vrei sa afli de ce dorește demolarea garajelor încă existente pe raza Sectorului 6, unde se pot depune cererile pentru locurile de parcare, ce proiecte sunt pe ordinea de zi, despre discuțiile cu reprezentantul Primăriei Parisului, vezi VIDEO.

Legat de cele 3 parcări supra-etajate, Cirpian Ciucu explică: ”Va fi o parcare la Lujerului – în Militari, una între Bulevardul 1 Mai și Bulevardul Ghencea și una între Bulevardul Prelungirea Ghencea și Drumul Taberei. Vrem să facem cât mai multe, să fie aproape de cetățeni, să nu fie foarte înalte pentru a nu crea alte neplăceri și, totodată, după ce avem aceste parcari, în acea arie nu se va mai permite nicio parcare pe trotuare. Am crescut amenzile pentru parcatul pe spațiul verde.”

”Azi e o zi importantă. Sunt mai multe proiecte de impact. Aș menționa proiectul prin care restructurăm Poliția Locală. E o primă etapă a unei reforme. Apoi vom continua cu formarea profesională și o mai bună împărțire a atribuțiilor. Sunt multe proiecet care țin în special de investiții”, spune Ciprian Ciucu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.