Radu Mihaiu, Primar Sector 2: ”Lucrăm la Parcul Sticlăriei, un parc ce nu a mai fost amenajat de peste 30 de ani”

Despre străzi cu sensuri unice – pentru fluidizarea traficului, despre parcurile reamenajate și în curs de reamenajare și lucrările la Pasajul Doamna Ghica a aflat Andreea Bratu de la Radu Mihaiu, Primarul Sectorului 2, invitat în Matinalul ”Bună dimineața, București!”, pe 98.3.

”Ar trebui să reînceapă lucrările, cu precădere pentru fluidizarea traficului în zona Pasajului Doamna Ghica. Vor fi în două etape: breteaua dinspre Parcul Plumbuita și zona Piața Delfinului. Sperăm să fie gata la început de septembrie. E important să spunem că nu va fi gata pasajul, ci doar fluidizarea traficului. Pasajul va fi gata, probabil, anul viitor”, spune Radu Mihaiu.

Dacă vrei să afli ce spune despre străzile cu sens unic ca și soluție pentru fluidizarea traficului și rezolvarea problemei parcărilor, despre terenul de pe malul Lacului Tei unde urmează a se construi un complex rezidențial, vezi VIDEO.

”Parcul Ioanid arată foarte bine. Am încercat să facem tot ce se poate mai bine cu costuri cât se poate de rezonabile. Invit pe toată lumea să meargă în Parcul Ioanid. Acum lucrăm la Parcul Sticlăriei, un parc ce nu a mai fost amenajat de peste 30 de ani. E o biodiversitate extraordinară, și intervenția noastră va fi minimală. Îl vom amenaja să poată fi vizitat de oameni, dar nu vom face schimbări majore. Va fi o oază de biodiversitate. Va fi un parc neobișnuit. Așteptăm autorizația de construire și pentru Grădina Icoanei. E monument istoric și avem nevoie de aprobare de la Primăria Capitalei”, explică Primarul Sectorului 2.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.