Calificare cu emoţii în turul 2 pentru Olaru şi Kichenok la Wimbledon

Meciul din primul tur de dublu dintre perechile Raluca Olaru/ Nadiya Kichenok şi Leylah Annie Fernandez/ Anastasia Potapova, a fost unul neaşteptat de echilibrat. Chiar dacă favoritele 12, adică Raluca şi Nadya porneau ca favorite, lucrurile nu au stat chiar aşa în teren.

Fernandez şi Potapova au impresionat în special în primul set câştigat de cele două, cât şi la finalul setului decisiv, când au fost foarte aproape să le elimine pe favavorite.

Raluca şi Nadya au fost surprinse de mult mai tinerele lor adversare, care au jucat fără trac şi dezinvolt mai ales în primul set, dar şi de prestaţia acestora de asemenea peste aşteptări, pe tot parcursul setului decisiv.

Cuplul româno-ucrainian s-a impus cu dificultate în trei seturi cu 2-6, 6-3,8-6 şi numai experienţa şi rutina au făcut ca Raluca şi Nadya să acceadă în turul doi la Grand Slam-ul de la Wimbledon.

Olaru şi Kichenok vor întâlnii în manşa secundă a turneului de la Londra, perechea format din americanca Sabrina Santamaria şi poloneza Tamara Zidansek.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.