Piedone face verificări pe teren!

În ciuda temperaturilor caniculare, primarul Sectorului 5 Cristian Popescu cere o activitate susținută în folosul cetățenilor a tuturor instituțiilor din subordine.

Pentru a da exemplul personal, edilul iese inopinat pe teren, pentru a controla starea salubrizării, mersul investițiilor demarate – de la amenajări de parcuri, spații verzi și intersecții, și până la reabilitarea termică a blocurilor.

Aflat pe teren, Piedone și-a zgâlțâit zdravăn directorii. Pentru că a descoperit că salubrizarea lăsa de dorit, pe timpul zilei, în anumite zone din sector. El le-a cerut imperativ, în stilul caracteristic, să verifice curățenia nu doar dimineața și seara, ci și în timpul zilei.

De asemenea, edilul a cerut toaletarea de urgență a tuturor copacilor uscați sau crengilor care prezintă pericol pentru cetățeni. Mai ales că verile sunt caracterizate de fenomene meteorologice extreme, vijelii, furtuni, care pot produce căderea chiar și a copacilor sănătoși, darămite a celor uscați.

Ajuns pe Calea Ferentari, unde se află în curs lucrările la cel mai mare bloc din sector reabilitat termic până acum, Piedone le-a fixat constructorilor un dead-line de 45 de zile.

În fine, la sesizările cetățenilor, Piedone a trimis Poliția Locală la o adresă unde mai multe familii, care nu aveau contracte de salubrizare, aruncau gunoiul pe domeniul public. El a dispus sancționarea contravenienților și a cerut ca firma de salubrizare să încheie, pe loc, contracte pentru ridicarea gunoiului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.