Componenţii Team Romania au depus jurământul pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

Componenţii Team Romania pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo au depus jurământul, în cadrul unei ceremonii desfășurate ieri. Din cele patru bule olimpice de izolare sanitară au fost realizate transmisiuni.

E vorba de Complexul Olimpic „Sydney 2000?”, Centrul Naţional Snagov, Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia şi Complexul Olimpic din Poiana Braşov.

La Izvorani, au fost prezenţi sportivii de la scrimă, gimnastică, tenis de masă, baschet 3×3, box, tir sportiv, tir cu arcul, lupte şi înot. Ei le-au urat colegilor din Echipa Olimpică Team Romania să aibă încredere şi curaj pentru a urma visul pentru care s-au pregătit de o viaţă.

De la Snagov, cei mai numeroşi membri ai Team Romania, sportivii de la canotaj, au transmis optimism şi au vorbit despre dorinţa de a fi cei mai buni, de a da totul pentru România.

De la Mogoşoaia, echipa naţională de fotbal a mizat pe hotărârea lui Mirel Rădoi şi a punctat prin căpitanul Marius Marin dorinta şi nerăbdarea de a debuta la Jocurile Olimpice a tuturor celor care fac parte din delegaţie.

Judoka şi atleţii din Complexul Olimpic din Poiana Braşov au încheiat şirul intervenţilor aducând cu ei spiritul de luptă şi mândria de a fi parte a Echipei Olimpice Team Romania.

Acesta a fost mesajul Comitetului Olimpic și Sportiv Roman, Mihai Covaliu, pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.