De luni, demarează deratizarea în școlile din Sectorul 5

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a anunțat că, de luni, va demara deratizarea în școlile aflate în administrarea Consiliului Local al Sectorului 5.

Până la începutul noului an școlar, trebuie executate două tratamente împotriva șobolanilor. De aceea, Piedone va declanșa imediat, de luni, primul dintre aceste tratamente.

În interiorul unităților de învățământ, va acționa Primăria Sectorului 5.

Pentru că Primăria Capitalei (PMB) a anunțat că va începe deratizarea abia peste trei săptămâni, Piedone a apelat la voluntariat, pentru combaterea șobolanilor în zonele adiacente școlilor situate pe mari bulevarde – artere care se află în administrarea PMB.

Mai mulți agenți economici din Sectorul 5 s-au oferit să suporte cheltuielile pentru deratizarea zonelor adiacente unităților de învățământ din Sectorul 5, a declarat Piedone.

Declarațiile edilului au survenit la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, cu ocazia premierii celor trei elevi ai acestui liceu care au obținut media 10 la examenul de bacalaureat.

Cele trei eleve au primit flori și diplome de excelență, dar și câte un premiu în valoare de 2500 de lei din partea Consiliului Local.
În plus, Piedone le-a mai oferit și câte un laptop performant, ca sprijin pentru perioada studiilor superioare.

Cristian Popescu a promis sprijinul material al Autorității Locale a Sectorului 5 pentru toți elevii care obțin rezultate foarte bune la învățătură – fie că este vorba despre participarea la olimpiadele și concursurile școlare, fie că obțin note foarte bune la examenele naționale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.