Plată contactless a biletului de călătorie pe trenurile către aeroport!

Sursa foto: CFR Călători/facebook

Nu mai stăm la coadă pentru a cumpăra bilete de tren. De luni, cei care merg cu trenul de la Gara de Nord la Otopeni vor putea plăti călătoria direct în tren.

Oamenii pot achita la terminalele BCR contactless cu cardul, telefonul mobil sau ceasul inteligent. Tariful rămâne același.

„În cadrul acţiunilor desfăşurate pentru creşterea gradului de digitalizare şi extinderea canalelor alternative de emitere a biletelor de tren, CFR Călători în colaborare cu Banca Comercială Română (BCR) implementează de luni, 23 august 2021, un proiect pilot prin care facilitează călătorilor plata biletelor direct în tren.

Pentru început, proiectul pilot cuprinde trenurile de pe ruta Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă şi retur unde călătorii au la dispoziţie terminale BCR contactless (Mastercard sau Visa), pentru plata biletului de călătorie prin orice tip de dispozitiv de plată: card, telefon sau ceas inteligent”, informează un comunicat al companiei CFR Călători.

Nu vor exista comisioane sau alte taxe bancare.

Dispozitivele permit în acest moment achiziţionarea a două tipuri de bilete: pentru adulţi şi copii, respectiv bilete pentru categoriile de clienţi la care nu este necesară verificarea/reţinerea unor documente suplimentare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.