Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe

Filmele bune se văd la cinematograf, acolo unde ne așteaptă noi premiere.

Reminiscențele trecutului”, o producție 2021, în regia Lisei Joy, ne prezintă povestea lui Nick Bannister – interpretat de Hugh Jackman, un investigator privat al minții, care navighează în lumea întunecată și atractivă a trecutului, ajutându-și clienții să acceseze amintiri pierdute.

Trăind într-un Miami acoperit de ape, viața lui Nick Bannister se schimbă atunci când primește un nou client, Mae – interpretata de Rebecca Ferguson.

În timp ce luptă pentru a afla adevărul despre dispariția lui Mae, Bannister descoperă o conspirație violentă și, în cele din urmă, trebuie să răspundă la întrebarea: cât de departe ai merge pentru cei pe care îi iubești?

Un SF- thriller cu Rebecca Ferguson, Thandie Newton si Hugh Jackman.

Ceva de groaza este ”Casa Nopții”, cu Rebecca Hall și Sarah Goldberg.

Un film regizat de David Bruckner, care urmărește povestea unei văduve ce pare să fie bântuită de o prezență supranaturală, care o determină să facă investigații despre viața recent defunctului soț.

Vara lui 1985” este în cinematografele românești. Este o dramă în regia lui François Ozon, cu Félix Lefebvre, Benjamin Voisin și Philippine Velge în distribuție.

Când Alexis în vârsta de 16 ani se răstoarnă cu barca în largul Normandiei, David îl salvează eroic, devenind prietenul visurilor lui. Dacă visul va dura mai mult de o vară, afli răspunsul urmărind ”Vara lui 1985”.

Porția de râs o poți lua vizionând comedia ”When Granny Meets Grandpa”, în traducere liberă ”A-nnebunit bunica!” – partea a doua doua.

Comedia este continuarea filmului din 2019. De această dată, bunica își pierde memoria, dar nu și pofta de viața.

Când îl reîntâlnește pe cel care a fost marea iubire a vieții ei, nu îl recunoaște, dar nepoții vor face tot ce pot pentru ca ei să devină un cuplu.

Filmul îi are în distribuție pe Julie Depardieu – fiica lui Gerard Depardieu, Julie Gayet, Thierry Neuvic si Patrick Chesnais.

Pentru cei mici avem animația Patrula cățelușilor: Filmul”.

 

Patrula cățelușilor a pornit într-o nouă misiune!

Când cel mai mare rival al lor, Humndinger, devine primar în orășelul vecin, Orașul Aventurii, și aduce haos împreună cu o bandă de pisici neobrăzate, Ryder își adună echipa de cățeluși pentru a înfrunta cea mai mare provocare din cariera lor!

Vor avea și un nou aliat, pe descurcărețul șoricar Liberty. Împreună, Patrula se luptă pentru a salva cetățenii din Orașul Aventurii!

Personajele din Paw Patrol prind viața prin vocile actorilor Iain Armitage, Will Brisbin, Ron Pardo, Marsai Martin și Yara Shahidi. Lor li se alătură și Kim Kardashian West.

Acestea sunt premierele weekendului în cinematografe. Vizionare plăcută! Acum știi ce rămâne de văzut, de ascultat ai www.bucurestifm.ro – 98,3.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.