Astăzi, Doru Stanculescu a plecat spre SHAMBALA…

Mi-e imposibil să procesez vestea, cu atat mai mult cu cât în urmă cu doar trei săptămani ne imbrățișam la Calafat, în tabără, povestind despre prietenii plecați, despre noi, CEI VII, despre ce urma să facem în continuare în plan muzical.

Ne-am despărțit cu promisiunea unei ÎNTÂLNIRI CAPITALE la BucureștiFM, prea mult amânate…
Mi-a fost un bun prieten; eram tare mandră de prietenia lui, știută fiind exigența lui în ceea ce-i  privește pe oamenii din preajmă.

L-am întrebat odată, de mult, când ne mai oferă un nou album și răspunsul lui a fost: ”Hmm…cantece noi ? Atunci cand lumea le va înțelege și le va învăța cu adevărat pe cele pe care le-am scris, am să mă mai gandesc și la altele!”
Doru, cand vorbea despre muzică, vorbea în primul și în ultimul rand despre Dan Andrei Aldea, totul începea și se termina la el.
I se lumina fața cand ne povestea despre colaborarea lor și ne oferea spre ascultare cantecele vechi reorchestrate.
Acum, probabil, se vor reîntalni în dimensiunea aceea în care primul plecat a fost Vali Sterian…
Astăzi, 23 august 2021, a început și călătoria lui ”El Presidente” spre lumea de Dincolo.
Se vor regăsi probabil și vor canta împreună: Vali Sterian, Dan Andrei Aldea și Doru Stanculescu, o triadă de aur a folkului romanesc.

Doru Stănculescu a debutat în anul 1968 cu melodia „Ion Crâșmaru”, pe versuri de Octavian Goga, a realizat muzica pentru filmul Porțile albastre ale orașului (1974) și a fost membru fondator al Cenaclului Flacăra, unde a participat până la desființarea acestuia…

Dumnezeu să-l odihnească!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.