Peste 100 de persoane au asistat la slujba de înmormântare a lui Ivan Patzaichin

Peste 100 de persoane au participat, marţi, în curtea Complexului Sportiv Dinamo, la slujba religioasă de înmormântare a fostului campion olimpic Ivan Patzaichin, decedat duminică, la vârsta de 71 de ani.

Slujba, oficiată de 2 preoţi, a avut loc în prezenţa familiei şi apropiaţilor, în interiorul Muzeului Clubului Sportiv Dinamo din cadrul complexului sportiv.

În momentul plecării către Cimitirul Bellu, sicriul a fost întâmpinat cu aplauze de către public.

După slujba religioasă, care a avut loc în Muzeul CS Dinamo, unde a fost depus sicriul începând de luni, Garda de onoare a dat onorul militar împreună cu Muzica militară a Jandarmeriei Române.

Cortegiul funerar a pornit apoi către Cimitirul Bellu, unde va fi dat încă o dată onorul militar, la momentul înhumării. Atunci vor fi executate şi cele trei salve de către Regimentul 30 Gardă „Mihai Viteazul” al MApN.

Fostul campion olimpic Ivan Patzaichin, decedat duminică la vârsta de 71 de ani, fusese decorat cu Ordinul Steaua României în grad de Cavaler şi deţinea gradul de General de brigadă în retragere al Ministerului Afacerilor Interne.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.