Simona Halep a confirmat căsătoria cu Toni Iuruc

La sosirea de la New York, unde a participat la US Open, Simona Halep a anunțat că se căsătorește cu Toni Iuruc.

Da, domnul Năstase (n.r. Ilie) m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoții. E partea personală, tenisul rămâne tenis, dar aici e mult mai important pasul și sunt bucuroasă că se întâmplă” a declarat Simona Halep, la aeroport, citată de Digisport.

Anterior, Ilie Năstase lansase informația în spațiul public. Despre fericitul eveniment din familia Halep a vorbit și Stere, tatăl Simonei.

Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut. După cum se vede, și Simona e ok, totul îi merge foarte bine” .

Evenimentul va avea loc pe 15 septembrie, la Constanța.

Simona Halep și Toni Iuruc au apărut pentru prima dată împreună după titlul câștigat la Wimbledon (iulie 2019). De atunci, cei doi s-au mai afișat de câteva ori împreună, dar totul a fost păstrat departe de ochii presei.

Cei doi s-au logodit în luna iunie a acestui an.

În vârstă de 42 de ani, Toni Iuruc este, conform presei mondene, un milionar machidon care a mai avut de-a lungul timpului două căsătorii. Deține mai multe firme și clădiri de birouri în Capitală.

Conform siteului oficial al WTA, Simona Halep a câștigat până acum din tenis $37.577.748.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.