Zilele Bucureștiului 2021!

arhiva

Zilele Bucureștiului au loc în perioada de 20 septembrie- 24 septembrie. Singurul eveniment anunțat de Primăria Capitalei este iMapp Bucharest 2021.

Anul acesta iMapp Bucharest, concursul de video mapping, va avea loc sâmbătă, 18 septembrie 2021. Mai multe formații despre evenimentul „IMapp Bucharest – Winners League” găsiți aici.

De asemenea, Casa Artelor Dinu Lipatti invită publicul sâmbătă și duminică, 18 – 19 septembrie, între orele 19:00-22:00, la cea de-a III-a Ediție a „Zilelor Bucureștiului la Casa Artelor Dinu Lipatti”. Eveniment ce se va desfășura în Salonul de Muzică. Mai multe informații se găsesc aici.

Evenimente ce au loc în București în acest weekend

1. O nouă ediţie a evenimentului Street Delivery, care va fi dedicată cu precădere copiilor, se va desfăşura, de vineri până duminică, în mai multe locuri din Capitală. Aici găsiți mai multe informații.

2. Un alt eveniment este Art Safari. Acesta a început joi și se încheie pe data de 26 septembrie.

3. Cea mai veselă cursă de alergare, The Color Run, revine pe 18 septembrie la București. Competiția va începe, la ora 14:00. Distracţia va continua şi după încheierea cursei, cu un party unde se va folosi, de asemenea, pudră colorată din belşug.

4. În perioada 17-19 septembrie, Fundația Cărturești organizează evenimentul „Dâmbovița Delivery”. Mai multe informații despre restricții găsiți aici, iar despre eveniment găsiți aici.

5. În data de 19 septembrie, între orele 08:30-15:30, se va desfășura evenimentul sportiv „Bucharest International 10K”. Restricțiile de circulație se află aici.

6. Marșului Bicicliștilor are loc sâmbătă și impune anumite restricții de circulație.

7. Festivalul de reconstituire istorică daco-romană din Bucureşti „Zilele Columnei” se va desfăşura, în perioada 17-19 septembrie, la Muzeul Naţional de Istorie a României şi în proximitatea instituţiei muzeale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.