Marius Copil a pierdut în primul tur al turneului challenger Trofeul Ţiriac-Năstase

Tenismanul român Marius Copil a fost învins de cehul Vit Kopriva cu 6-4, 6-4, în prima rundă a turneului challenger Trofeul Ţiriac-Năstase, dotat cu premii totale de 44.820 de euro, care se desfășoară la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

Copil (30 ani, 248 ATP) s-a înclinat după o oră şi 39 de minute.

Kopriva (24 ani, 199 ATP), cap de serie numărul şapte, a reuşit un break la 3-2 în primul set, dar Copil şi-a recuperat imediat serviciul.

Cehul a făcut diferenţa în ultimul ghem al setului, făcând un nou break. În actul secund, cehul a condus cu 3-0, dar Copil a revenit şi a egalat, 3-3, dar a cedat din nou în ghemul al zecelea, pe propriul serviciu.

Vit Kopriva a reuşit 6 aşi şi a făcut 2 duble greşeli, încheind cu procentaje mai bune decât Copil la ambele servicii. Copil a avut 3 aşi, dar a făcut 4 duble greşeli.

În optimi, Kopriva îl va înfrunta pe slovacul Filip Horansky, victorios şi el în faţa unui român, Nicolae Frunză, cu 7-6 (3), 6-4.

Şi Filip Jianu a fost învins în primul tur, cu 6-4, 6-3 de Dragoş Nicolae Mădăraş (Suedia).

România va avea un reprezentant în optimile de finală, pe învingătorul meciului dintre tinerii Nicholas David Ionel – Ştefan Paloşi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.