Spectacole de teatru, în București, în acest weekend

Credit foto: Florin Ghioca

TNB

Vineri, 1 octombrie

De la 19:30, ”Biloxi Blues”de Neil Simon, spectacol în regia lui Mircea Rusu, la TNB, Sala Mică. Din distribuție: Liviu Romanescu, Eduard Cârlan, Dragoş Dumitru, George Burcea, Sorin Dobrin, Crina Matei, Silva Helena Schmidt, Daniel Hara, Valentin Paraschivu, Bogdan Florea.

De la 20:00, ”Class”, spectacol în regia lui Felix Alexa, la TNB, Sala Atelier. În distribuție: Richard Bovnoczki, Gavril Pătru, Alexandra Sălceanu, Ciprian Nicula, Sandra Ducuță.

Sâmbătă, 2 octombrie

De la ora 18:30, ”Fetița soldat” de Mihaela Michailov, spectacol cu Silvana Mihai sau Cristina Juncu, regizat de Silvia Roman, prezentat în cadrul programului 9G, la Sala Mică a TNB.

De la 20:00

“Allegro, ma non troppo” de Ion Minulescu, în regia lui Răzvan Popa, o comedie la  Sala Ion Caramitru a TNB, ce îți prilejuiește întâlnirea cu actorii: Gavril Pătru sau Răzvan Popa,, Marius Rizea, Eugen Cristea, Costina Cheyrouze sau Monica Davidescu, Ileana Olteanu sau Aylin Cadîr și Victoria Dicu sau Raluca Petra.

Orchestra Titanic” de Hristo Boicev, spectacol cu: Mihai Constantin, Claudiu Bleonţ, Tania Popa, Richard Bovnoczki, Mihai Călin, în regia lui Felix Alexa, la TNB, Sala Pictura.

”Luminiţa, de la capătul tunelului”, spectacol pe textul lui Radu F. Alexandru, regia: Mircea Cornişteanu, la Sala Atelier a TNB. În distribuție: Constantin Cotimanis, Monica Davidescu sau Iuliana Moise, Dragoş Stemate şi Alexandra Poiană.

Duminică, 3 octombrie

De la 19:00, ”Micul infern” de Mircea Ștefănescu, spectacol în regia lui Mircea Cornișteanu, la Sala Ion Caramitru a TNB. Distribuţia: Rodica Popescu-Bitănescu, Ilinca Goia/ Iuliana Moise, Liviu Lucaci, Marius Rizea, Marcelo-S Cobzariu/ Dragoş Stemate, Daniel Badale, Fulvia Folosea.

De la 19:30, ”Beginners” de Tim Crouch, regia: Bobi Pricop, spectacol cu: Ada Galeș, Raluca Aprodu, Istvan Teglas, Alexandru Potocean, Ciprian Nicula, la TNB, Sala Atelier.

De la 20:00, ”A fost odată în România”, spectacol creat de Dragoş Huluba, la TNB, Sala Pictura. În distribuție: Ileana Olteanu, Eduard Adam, Dragoş Huluba și Violeta Huluba.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Teatrul  Bulandra

Duminică, 3 octombrie

De la 19:00, ”Măscăriciul”, o comedie cu Horaţiu Mălăele şi Niculae Urs, la Teatrul  Bulandra, Sala Toma Caragiu.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Teatrul de Comedie

Vineri, 1 octombrie

De la 19:00, ”Fierarii”, spectacol cu: Horațiu Mălăele, Maia Morgenstern, George Mihăiță, Valentin Teodosiu, regizat de Horațiu Mălăele, la Radu Beligan a Teatrului de Comedie.

Sâmbătă, 2 octombrie

De la 19:00,  ”Artă la domiciliu”, regia și scenariu dramatic de Dragoș Huluba după texte de Teodor Mazilu, Dumitru Solomon, Ion Băieșu și I. L. Caragiale, spectacol cu: Liviu Pintileasa, Smaranda Caragea, Simona Stoicescu, Angel Popescu, Răzvan Krem Alexe, Violeta Huluba, Dragoș Huluba, la Teatrul de Comedie, Sala Radu Beligan.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Teatrul Odeon

Vineri, 1 octombrie

De la 19:30, ”Julieta fără Romeo”, un text de Bogdan Theodor Olteanu și Alex Mircioi, montat la Teatrul Odeon, Sala Studio, de Bogdan Theodor Olteanu. În distribuție: Ioana Bugarin, Elvira Deatcu și Ruxandra Maniu.

Sâmbătă, 2 octombrie

De la 19:30, ”Persona”, un scenariu de Ingmar Bergman, în regia lui  Radu Alexandru Nica, spectacol cu Crina Mureșan, Anda Saltelechi, Ioana Bugarin și Alexandru Papadopol, la Teatrul Odeon, Sala Studio.

Duminică, 3 octombrie

De la 19:00, ”Natură moartă cu nepot obez”, piesa scrisă de regizorul Ioan Sapdaru se joacă la Teatrul Odeon, cu Pavel Bartoş, Dorina Lazăr și Rodica Mandache în rolurile principale.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Teatrul Nottara

Vineri, Sâmbătă și Duminică

De la 18:00, ”Cloaca” de Maria Goos, un nou spectacol creat de Theodor Cristian Popescu, la Sala George Constantin, cu actorii: Mihai Marinescu,  Alexandru Jitea, Gabriel Răuță,  Lucian Ghimiși, Macrina Bârlădeanu.

Duminică, 3 octombrie

De la 19:00, ”Oglinda neagră”, un spectacol-concert de Cristina Juncu, după schițele lui I.L. Caragiale, producție a Teatrului Nottara.. Protagoniști: Cristina Juncu, Rareș Andrici. Vlad Bălan, Mihaela Subțirică, Crenguța Hariton. Muzica îi aparține Cristinei Juncu, iar partea instrumentală poartă semnătura lui Sever Bârzan și a lui Iulian Sfircea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.