Klaus Iohannis: Voi convoca consultări cu partidele politice abia săptămâna viitoare

Sursa foto: GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO

Președintele Klaus Iohannis va convoca partidele politice la Cotroceni pentru consultări abia săptămâna viitoare. Este prima reacție a președintelui după ce Guvernul Cîțu a fost demis prin moțiune de cenzură cu 281 de voturi „ pentru”.

Principalele declarații:

  • Suntem în plină criză sanitară. Valul patru ne-a lovit și ne-a lovit rău. Suntem în plină criză a prețului la energie. Deci de lucru ar fi suficient pentru politicieni. Dar ce s-au gândit unii dintre politicieni? Să mai adauge o criză, o criză a guvernării.
  • USR a fost parte din coaliția de guvernare. USR a plecat din Guvern și a votat moțiunea de cenzură împreună cu PSD și AUR. Astea sunt faptele, restul este discurs politic sau demagogie. Acum suntem în situația de a trebui să găsim o soluție. România trebuie să fie guvernată.
  • Este nevoie de decizii mature din partea partidelor politice. Voi da timp partidelor politice să găsească abordări mature și să vină cu ele la consultări. Voi convoca partidele la consultări abia săptămâna viitoare. Acum se cere maturitate și responsabilitate!

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.