FAN-Chimie, concurs pentru elevii din Sectorul 3

Elevii claselor de gimnaziu (a 7-a și a 8-a) și liceu din Sectorul 3 al Municipiului București sunt invitați la un concurs pe teme…chimice.

FAN-Chimie își propune stimularea creativității elevilor și crearea cadrului de manifestare a acesteia în vederea realizării unor materiale originale și inovative legate de chimie, de promovarea acesteia și creșterea conștientizării elevilor cu privire la importanța științelor, în general, și a chimiei, în special, pentru dezvoltarea societății actuale.

Materialele din concurs pot aborda diverse teme referitoare la chimie – experimente, sistemul periodic, metode inovatoare de redare a informației până la aplicații și implicații în viața cotidiană. Acestea pot lua forma unui eseu, poster, desen, pictură, poezie, clipuri etc. și vor fi încadrate într-una din cele 4 categorii: grafică, eseu, foto, video.

Elevii participanți vor trimite materialul cu care doresc să participe la concurs la adresa de e-mail: asociatiainformart@gmail.com până pe data de 7 noiembrie 2021. Materialul se va transmite sub forma unui document *.pdf sau un fișier video *.avi, *.mov, *.mp4.

Materialele câștigătoare vor fi anunțate în cadrul evenimentului CHEM-Cariere, ce va avea loc la începutul lunii decembrie 2021. Regulamentul de participare integral și formularul de înscriere sunt disponibile pe roconferinte.ro.

Concursul FAN-Chimie este organizat de ASOCIAȚIA INFORMART, în parteneriat cu  Universitatea din București și Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Materialelor în cadrul proiectului CHIMIE360 – împreună în lumea chimiei, finanțat de Primăria Sectorului 3 din fonduri nerambursabile de la bugetul local.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.