Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Filantropia” se va închide în perioada 22 noiembrie – 6 decembrie!

Sursa foto: Spitalul Clinic de Obstetrica-Ginecologie Filantropia Bucuresti/facebook

Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Filantropia” se va închide în perioada 22 noiembrie – 6 decembrie pentru igienizarea periodică anuală şi pentru lucrări şi reparaţii, a anunţat unitatea medicală, pe pagina de Facebook.

„Pentru a păstra standardele de calitate superioara necesare îngrijirii dumneavoastra, este necesar să închidem maternitatea Filantropia în perioada 22 noiembrie – 6 decembrie 2021, pentru igienizarea periodică anuală și pentru lucrări și reparații absolut necesare.

Femeile gravide care vor naște în acea perioadă vor fi redirecționate către alte maternități din București, fiind sub atentă îngrijire.

Ambulatoriul, consultațiile, departamentul de medicină materno- fetală și internările in sectia Ginecologie rămân deschise. Secțiile închise în perioada mai sus menționată sunt sectia de Obstetrica si cea de Neonatologie.

Ne pare foarte rău pentru disconfortul creat și vă asigurăm că facem tot ce este necesar pentru siguranța dumneavoastra și a nou-născuților. Igienizarea anuală a spațiilor necesită rigurozitate, mai ales în condițiile date de virusul Covid-19.”,  afirmă sursa citată.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.