Rămâne de Văzut: Premierele weekendului în cinematografe!

Cinematografele ne așteaptă cu noi premiere, în condițiile sanitare impuse în acest moment de autorități. „Scara” este o producție de anul acesta, în regia lui Vlad Păunescu.

O dramă istorică, în care ne întâlnim cu Eduard Trifa, Ana Maria Guran, Cuzin Toma, Horațiu Mălăele si Emanuel Pârvu.

Inspirat din fapte reale, „Scara” urmăreşte parcursul spiritual al lui Andrei, un tânăr sensibil şi inadaptat social care, aflat în căutarea fericirii, se hotărăşte să devină actor. Își găsește refugiul in rolul lui Alioşa, într-o adaptare pentru scenă a Fraţilor Karamazov. Andrei devine tot mai apropiat de personajul său și descoperă treptat drumul spre înţelegerea divinităţii.

O altă propunere este “Ultimul Duel”, în regia lui Ridley Scott, cu Matt Damon, Jodie Comer și Ben Affleck.

Bazat pe fapte reale, filmul analizează ipotezele cunoscute despre ultimul duel consimțit din Franța, între Jean de Carrouges și Jacques Le Gris, doi prieteni care devin aprigi rivali.

Soția lui Carrouges, Marguerite, acuză că a fost agresată de Le Gris, acuzație negată de acesta. Ea insistă să facă publice detalii despre presupusa agresiune, ceea ce este văzut ca un act de curaj și, totodată, de sfidare, care îi pune viața în pericol. Și uite așa se ajunge la duel, o soluție crudă care le pune tuturor viața în mâinile Domnului.

La cinema, pentru pasionații SF horror, revine Venom.

Eddie deja s-a obișnuit cu viața în simbioză, deși traiul cu Venom, numai comod nu este. De această dată mai apare un simbiot. Creatura dezlănțuită își extinde în fiecare secundă arsenalul, are abilități nemaivăzute care dau fiori! Cei doi se luptă pe viață și pe moarte, iar Eddie și lumea întreagă sunt simple victime.

“Venom: Let There Be Carnage” îi aduce pe marele ecran pe actorii Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson.

Dacă nu ajungi la cinema, platforma de streaming Netflix aduce noutăți! Nu uita de „Another Life” – sezonul 2.

E tot despre viața extraterestră, asta dacă nu ai vazut primele episoade. Niko și ai săi sunt martorii distrugerii unei planete, iar miza e maximă.

Pe lista serialellor noi avem „Sex, Love & Goop”. În acest reality-show, mai multe cupluri curajoase caută să-și îmbunătățească viața intimă cu ajutorul lui Gwyneth Paltrow și a unei întregi echipe de specialiști. De văzut din 21 octombrie.

„Inside Job”, un alt serial nou nouț, se vede din 22 octombrie. În Deep State, fiecare teorie a conspirației e adevărată, iar totul trebuie ținut ascuns la modul profesionist.

Aceeasi dată, 22 octombrie, un alt serial – “Adventure Beast”. Expertul Bradley Trevor Greive călătorește pe tot globul, are parte de tot felul de peripeții și împărtășește informații bizare, interesante și adevărate despre natură.

Și ceva dramatic, dacă ești fanul genului. “Colin in Black & White” este un serial  dramatic în regia lui Colin Kaepernick și Ava DuVernay, în care sunt explorați anii de liceu ai lui Kaepernick și experiențele care l-au condus pe drumul activismului. Apare din 29 octombrie.

Filmele care se văd pe Netflix, din acest weekend, sunt “The Forgotten Battle”, “In for a Murder”, “Night Teeth”, “Stuck Together” și “Little Big Mouth”.

Orice ai alege, platforme de streaming sau cinematografe, ai ce vedea! De ascultat ai www.bucurestifm.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.