Jennifer Crestol va cânta pe scena Operei Naţionale Bucureşti

Solista Jennifer Crestol va concerta pe 16 noiembrie pe scena Operei Naţionale Bucureşti, împreună cu Orchestra Simfonică Bucureşti sub bagheta dirijorală a lui Andrei Tudor.

Potrivit unui comunicat al Operei Naţionale Bucureşti transmis luni Agerpres, concertul la care artista îi are ca invitaţi speciali pe Marcel Pavel, Adrian Temişan şi Adrian Nour, doreşte să marcheze întoarcerea ei în lumea spectacolului şi revenirea în Bucureşti.

Biletele se pot achiziţiona de pe http://tickets.operanb.ro/, precum şi de la Casa de Bilete a Operei Naţionale Bucureşti.

Născută şi crescută în California, locuind în prezent în Malta şi înregistrând piese de pe albumul ei solo „Still In My Heart” cu London Symphony Orchestra, Jennifer Crestol este considerată drept ,,cetăţean al lumii”.

Comparată de-a lungul timpului cu Karen Carpenter, Joni Mitchell şi Sarah Brightman, carisma şi vocea ei au avut abilitatea de a hipnotiza publicul de pretutindeni.

Unii dintre cei mai importanţi compozitori şi producători din industrie, David Foster, Humberto Gatica, Richard Page, Richard Marx, Mario Manzani, David Reitzas, Walter Afanasieff, Aaron Zigman, au colaborat pentru albumul „Still In My Heart”.

O artistă unică, Jennifer Crestol a realizat de asemenea şi numeroase spectacole caritabile, din dorinţa de a ajuta oamenii şi, în special, copiii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.